Головна Новини Бізнес економіка В «Укрпошті» припинять продавати лотерею: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Укрпошті» припинять продавати лотерею: подробиці

Смілянський зазначив, що єдина азартна гра, в яку «Укрпошта» продовжить грати, – це затвердження нових тарифів

30 жовтня 2019, 15:20 comments2472
Поділіться публікацією:
В «Укрпошті» припинять продавати лотерею: подробиці

1 листопада 2019 року поштовий оператор "Укрпошта" припинить продавати лотерейні квитки у своїх відділеннях по всій країні. Про це повідомив глава держпідприємства Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook.

"Поки ми не продали Почтамп під 5-зірковий готель, вирішили не вплутуватися в конкуренцію з казино. Так, згідно з рішенням, яке днями повинна прийняти Верховна Рада, з 1 листопада у відділеннях "Укрпошти" українці більше не зможуть придбати лотерейних квитків", — написав чиновник.

На завершення Смілянський вирішив пожартувати, зазначивши, що єдина азартна гра, в яку "Укрпошта" продовжить грати, – це затвердження нових тарифів. Таким чином, глава держкомпанії, можливо, натякнув на нещодавнє повідомлення про підвищення "Укрпоштою" тарифів у наступному році.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Укрпошта" домоглася вирішення питання з фінансуванням доставки пенсій. Смілянський уточнив, що відповідні зміни будуть передбачені, як в державному бюджеті, так і в фінплані компанії на наступний рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!