Головна Новини Бізнес економіка Де одержують більше: стало відомо, у яких містах України найвища зарплата
commentss НОВИНИ Всі новини

Де одержують більше: стало відомо, у яких містах України найвища зарплата

Найбільше отримують у Маріуполі, а менше — в Харкові і Одесі

31 жовтня 2019, 10:27 comments3447
Поділіться публікацією:
Де одержують більше: стало відомо, у яких містах України найвища зарплата

В Україні найвищу заробітну плату отримують жителі Маріуполя. На другому місці йде Київ, а потім Дніпро. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов.

У п'ятірку міст з найбільш приємною зарплатою також потрапили Харків і Одеса. При цьому середня заробітна плата в Маріуполі становить 17,1 тисяч гривень, в Києві — 15,5 тисяч, у Дніпрі — 10,8 тисяч.

"Де набільша середня зарплата? В Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, чи Маріуполі? Відповідь: у Маріуполі. На другому місці Київ, на третьому Дніпро. Харків і Одеса ділять 4 та 5 місця (майже однакові зарплати)", — написав Тимофій Милованов.

Раніше портал "Коментарі" писав, що заробітна плата міністра закордонних справ України Вадима Пристайка за вересень склала трохи більше 27,5 тисяч гривень.

Крім того, журналісти, скориставшись спеціальною формулою, самостійно провели індексацію заробітної плати українців. За підсумками вийшла наступна картина: у жовтні місяці розмір мінімальної заробітної плати в Україні повинен був зрости на 214,75 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!