Головна Новини Бізнес економіка Легалізація грального бізнесу потрібна лише власникам азартних ігор, - експерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Легалізація грального бізнесу потрібна лише власникам азартних ігор, - експерти

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія може мати відношення до представників грального бізнесу

5 листопада 2019, 17:16 comments2081
Поділіться публікацією:
Легалізація грального бізнесу потрібна лише власникам азартних ігор, - експерти

Експерти вважають, що закон про легалізацію грального бізнесу в Україні вигідний лише власникам азартних ігор безпосередньо. Є думка, що прийняття даного законопроекту не принесе Україні абсолютно ніяких інвестицій. Про це повідомляє видання "Апостроф".

Експерти закликають український уряд відмовитися від розгляду законопроекту про легалізацію грального бізнесу в нинішній редакції. Від Верховної Ради вимагають, щоб народні депутати розробили новий проект закону, однак цього разу, під чуйним контролем суспільства.

Розслідування, проведене журналістами, показало, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія має безпосереднє відношення до представників грального бізнесу. Арахамія, який, до всього іншого є відповідальним за даний законопроект, неодноразово був помічений в компанії директора компанії "Парі-Матч" Сергія Портнова. Більше того, нардеп долучив до розробки проекту закону свого товариша Андрія Астапова – директора юрфірми, яка співпрацює з "Парі-Матч".

Над законопроектом, як стало відомо, працював і власник офшорного казино First National Lotteri Ltd росіянин Борис Баум. Його прийнято вважати людиною, яка "координує інтереси інших лідерів азартного ринку".


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в анексованому місті Ялта в Криму прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився створити ігрову зону "Золотий берег", де буде легальний гральний бізнес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!