Головна Новини Бізнес економіка Опалювальний сезон в Україні: на 100% опалення підключено лише в трьох областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Опалювальний сезон в Україні: на 100% опалення підключено лише в трьох областях

Опалення підключено в 88,9% житлових приміщень

5 листопада 2019, 18:43 comments1201
Поділіться публікацією:
Опалювальний сезон в Україні: на 100% опалення підключено лише в трьох областях

Опалювальний сезон в Україні все ще не запущений на 100%. Так, станом на 5 листопада, до опалення в нашій країні підключені 88,9% об'єктів житлового фонду та 92,8% соціальних об'єктів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад і територій.

У повідомленні наголошується, що на 100% опалювальний сезон розпочато тільки в трьох областях: Закарпатській, Івано-Франківській і Тернопільській. 100% об'єктів соціальної сфери підключені до опалення у Вінницькій, Житомирській і Миколаївській областях. Крім того, 100% житлового фонду опалюється в Чернігівській області. У Волинській, Донецькій, Житомирській, Полтавській, Рівненській та Сумській областях опалення підключено в 99% житлових будинків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в цьому опалювальному сезоні київська влада збирається розширювати програми енергоефективності для житлових будинків, які дозволять знизити вартість послуг КП "Київтеплоенерго". За його словами, не планується підвищення тарифів на опалення і гарячу воду протягом цього опалювального сезону.

Крім того, комунальне підприємство "Київтеплоенерго" ставить для себе мету стримувати вартість за допомогою підвищення енергоефективності на рівні окремих житлових будинків і на рівні всього теплоенергетичного комплексу міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!