Головна Новини Бізнес економіка "Нафтогазу" слід юридично оформити досягнуті Медведчуком домовленості, щоб Україна не залишилася без газу, - Дроздова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогазу" слід юридично оформити досягнуті Медведчуком домовленості, щоб Україна не залишилася без газу, - Дроздова

На думку медіаексперта Лариси Дроздової, керівництво "Нафтогазу" виставляє російській стороні незрозумілі умови, через що газові переговори заходять у глухий кут

8 листопада 2019, 15:05 comments1347
Поділіться публікацією:
"Нафтогазу" слід юридично оформити досягнуті Медведчуком домовленості, щоб Україна не залишилася без газу, - Дроздова

У разі, якщо "Нафтогаз" і "Газпром" не зможуть досягнути домовленостей щодо постачання в нашу країну енергоресурсів, взимку вся Україні може перетворитися в "одну велику Смілу". Про це написала на своїй сторінці у Facebook медіаексперт Лариса Дроздова, нагадавши про скандальний зрив минулого опалювального сезону в 70-тисячному місті Черкаської області.

Експерт зазначила, що менеджери українського газового монополіста мляво ведуть переговори з російською стороною з огляду на те, що керівництво "Нафтогазу" в особі Андрія Коболєва і Юрія Вітренко нібито виставляє "незрозумілі умови, особливо не замислюючись про людей".

"Ну, їм-то на чашечку кави — раз плюнути — злітати в Майамі і перезимувати там, а от, що ми з вами будемо робити в 20-ти градусні морози — питання", — охарактеризувала проблему Дроздова.

За її словами, головний український парламентар Віктор Медведчук ще в березні 2019 року досяг прогресу у вирішенні проблеми поставок газу. В результаті його переговорів з російським керівництвом, "Газпром" був готовий продавати газ з 25-відсотковою знижкою за умови прямих закупівель.

Дроздова переконана: Коболєв та інші топ-менеджери "Нафтогазу" повинні лише юридично оформити домовленості, досягнуті Медведчуком у ході переговорів з Медведєвим і Міллером. Але на це, за її словами, нібито повинні дати "добро" західні партнери України.

Експерт також впевнена, що проблему слід вирішувати вже зараз, не чекаючи, коли в Україну нагрянуть морози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!