Головна Новини Бізнес економіка Фонд гарантування вкладів продає три збанкрутілих банки за 350 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Фонд гарантування вкладів продає три збанкрутілих банки за 350 млн доларів

ФГВФО продасть активи банків «Дельта Банк», «Банк «Фінанси та Кредит» і «Надра»

8 листопада 2019, 15:23 comments1222
Поділіться публікацією:
Фонд гарантування вкладів продає три збанкрутілих банки за 350 млн доларів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) на початку грудня нинішнього року планує виставити на торги активи трьох великих збанкрутілих банків: "Дельта Банк", "Банк "Фінанси та Кредит" і "Надра". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ФГВФО.

У повідомленні говориться, що торги призначені на 4 грудня нинішнього року на майданчику DebtX і відбудуться вони за голландською моделлю аукціону. До пулу банків входять права вимоги та інші майнові права за кредитним договорами, підписаними з суб'єктами господарювання та фізичними особами, а також дебіторська заборгованість.

Стартова ціна пулу банків становить 351 млн грн. На продаж виставлені активи, які включають в себе 1-1,5 мільярдні пули, які не були викуплені. Всі прострочені кредити в середньому на 3 роки, а багато активів взагалі не мають застави, у багатьох проблеми із заставою.

Раніше "Коментарі" писали, що українські банки з початку нинішнього року. закрили 304 відділення. Так, станом на 1 жовтня в нашій країні нараховувалося 8205 відділень банків. Згідно з даними НБУ найбільше відділень закрили "Ощадбанк", "Промінвестбанк" і "ПриватБанк".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!