Головна Новини Бізнес економіка Названі країни, які масово закуповують українську рибу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі країни, які масово закуповують українську рибу

Показники цього року на 40% вище, ніж торішні – в 2018 році Україна поставила на зовнішній ринок близько 80 тонн охолодженої риби

10 листопада 2019, 15:01 comments3313
Поділіться публікацією:
Названі країни, які масово закуповують українську рибу

За минулий період 2019 року Україна експортувала на світовий ринок понад 150 тонн свіжої риби, на загальну суму 366 тисяч доларів. Про це повідомляє портал AgroPortal.

Показники цього року на 40% вище, ніж торішні – в 2018 році Україна поставила на зовнішній ринок близько 80 тонн охолодженої риби.

Як стало відомо, українська риба найбільш високим попитом користується серед таких країн, як Ірак і Туреччина. До Туреччини було експортовано 39 тонн риби на 168 тисяч доларів, в Ірак – 109 тонн на 185 тисяч доларів.

Що стосується видів проданої риби, то серед експортованих морепродуктів найчастіше зустрічається карась, калкан і короп.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Голопристанському районі Херсоноской області загинуло більше двох мільйонів риб. В даний момент на території кар'єру відчувається сильний запах сірководню, а за територією – ні. Щоб з'ясувати причину масової загибелі риб будуть залучені представники Держпраці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!