Більше половини українців купують квитки на потяги в Інтернеті

На сьогоднішній день, в Інтернеті можна придбати квитки на усі поїзди внутрішнього сполучення і ті, які курсують до Польщі, Мінська, Вільнюса і Риги

"Укрзалізниця" за минулий період 2019 року продала більше 25 мільйонів залізничних квитків через онлайн-сервіси. Про це повідомив глава компанії Євген Кравцов, передає видання "Інтерфакс-Україна".

"З моменту початку роботи онлайн-продажу квитків у 2009 році було продано майже 117 мільйонів квитків. Щорічно ми фіксуємо зростання популярності даної послуги. У цьому році близько 60% від кількості наших клієнтів придбали квитки через Інтернет, в 2018 році – 50%, у 2017 році – 41%", - відзначають в прес-службі.

У компанії відзначили, що на сьогоднішній день в Інтернеті можна придбати квитки на усі поїзди внутрішнього сполучення і ті, які курсують до Польщі, Мінська, Вільнюса і Риги.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб запобігти розкрадання палива, "Укрзалізниця" почала заправляти локомотиви в депо з допомогою паливозаправників. Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" написав голова правління "УЗ" Євген Кравцов.