Рубрики
МЕНЮ
Татьяна Веремеева
Обсяги виробництва м'яса в нашій країні за 10 місяців нинішнього
року зросли на 6,3% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 2,7
млн тонн. Про це свідчать дані Державної служби статистики,
передає "УНІАН".
Також у період з січня по жовтень 2019 року на 4% зросли обсяги
виробництва яєць – до 14,3 млрд штук. У
той же час, виробництво молока за цей період скоротилося на 3,6% — до 8,3
млн штук.
Варто відзначити, що в дослідженні не враховувалися дані з окупованої території
Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих
територій в Донецькій і Луганській областях.
Раніше "Коментарі" повідомляли, що американська компанія, власник
глобальної мережі ресторанів швидкого харчування Burger King створила страви
для вегетаріанців. Варто відзначити, що гамбургери без м'яса в меню Burger King
з'явилися ще в серпні цього року. Несподівано для самої компанії, такий
експеримент увінчався великим успіхом, і замовлення на бургери Impossible Whopper
надходять щодня.
Новини партнерів
Новини