Головна Новини Бізнес економіка У Туреччині невідомий чоловік гасить борги малозабезпечених і підкидає їм в будинку гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині невідомий чоловік гасить борги малозабезпечених і підкидає їм в будинку гроші

Туреччину сколихнули кілька самогубств сімей, які називали причиною суїциду бідність

19 листопада 2019, 06:15 comments2078
Поділіться публікацією:
У Туреччині невідомий чоловік гасить борги малозабезпечених і підкидає їм в будинку гроші

У Стамбулі невідомий чоловік погасив борги кількох бідних сімей і підкинув конверти з грошима в будинку малозабезпечених, пише The Guardian.

"Один чоловік прийшов і попросив мене показати йому зошит, в якій я записую борги клієнтів", — сказав власник одного з продуктових магазинів Кошкун Йилмаз.

Він розповів, що в його зошиті було чотири людини з самими великими боргами, і він назвав незнайомцю їх адреси.

"Він знову повернувся після розмови з ними і сплатив усі борги. Я також дізнався, що він додатково дав гроші цим сім'ям. Я запитав, як його звуть, і він сказав мені: "кличте мене Просто Робін Гуд"", — розповів Йилмаз.

Як стверджують місцеві ЗМІ, цей же таємничий благодійник у березні підкинув кілька конвертів, в яких було по тисячі лір (близько 4 200 грн) під двері нужденних сімей в інших робочих кварталах Стамбула. Також вважається, що саме він у червні погасив 25 тис. лір (105 тис. грн) боргів бідних у продуктових магазинах.

Туреччину сколихнули кілька самогубств сімей, які називали причиною суїциду бідність. На початку листопада в Фатихе, одному з найбільш консервативних районів Стамбула, сім'я з двох чоловіків та двох жінок у віці від 48 до 60 років залишили на дверях квартири записку, що попереджає сусідів не входити з-за присутності ціаніду. Прибула на місце поліція виявила їх бездиханні тіла.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", Нобелівську премію з економіки отримали Абхиджит Банерджі (США), Естер Дюфло (Франція) і Майкл Кремер (США) за "експериментальний підхід до боротьби з глобальною бідністю".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!