Головна Новини Бізнес економіка В уряді анонсували масштабний ремонт доріг навесні 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді анонсували масштабний ремонт доріг навесні 2020 року

Прем'єр планує в стислі терміни привести українські дороги до європейських стандартів

19 листопада 2019, 21:19 comments2347
Поділіться публікацією:
В уряді анонсували масштабний ремонт доріг навесні 2020 року

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що уряд планує масштабний ремонт доріг навесні 2020 року. Про це глава уряду написав на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, прем'єр поставив завдання перед новим главою "Укравтодору" Олександром Кубраковим. Одним із головних завдань Гончарук назвав будівництво запорізького мосту, для чого необхідно оголосити міжнародний тендер. А закінчити будівництво планують протягом 2-3 років.

Прем'єр-міністр зазначив, що в наступному році уряд має продемонструвати, що дороги є одним з пріоритетних напрямів діяльності, також необхідно позбутися корупції в дорожньому господарстві і активно працювати над залученням інвестицій.

Раніше "Коментарі" писали, що 15 листопада під час засідання уряд прийняв рішення про призначення новим керівником "Укравтодору" народного депутата Олександра Кубракова. Він приступив до виконання обов'язків 16 листопада. Першочерговим завданням "Укравтодору" Олександр Кубраков назвав повне оновлення керівного складу служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК "Автомобільні дороги України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!