Головна Новини Бізнес економіка Названа дата консультацій щодо газу "Україна-Росія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дата консультацій щодо газу "Україна-Росія"

Україна і Росія на цьому тижні можуть провести переговори по газу - остаточна дата буде затверджена в середу

25 листопада 2019, 11:02 comments1799
Поділіться публікацією:
Названа дата консультацій щодо газу "Україна-Росія"

Технічна зустріч щодо транзиту газу через Україну запланована на 29 листопада. Про це розповів заступник міністра енергетики Росії Анатолій Яновський, пише ТАСС.

За його словами, зустріч запланована на цю п'ятницю, вона може пройти в режимі відеоконференції або бути  очною -  всі питання і остаточна дата  будуть затверджені в середу. Раніше Міненерго РФ позитивно оцінило підсумки зустрічі з транзиту газу через Україну 20 листопада, і в даний момент відбувається відпрацювання корпоративних документів.

Нагадаємо, 8 листопада в Брюсселі відбулися Тристоронні консультації України, Російської Федерації та Європейського союзу щодо газу на рівні експертів. Під час переговорів мова йшла про підготовку нового раунду тристоронніх міністерських консультацій за контрактом на постачання і транзит російського газу через Україну в країни Євросоюзу з 1 січня 2020 року.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", транзит газу через територію України: експерти оцінили пропозицію "Газпрому". ПАТ "Газпром" направив на адресу НАК "Нафтогаз України" офіційну пропозицію про продовження чинного контракту або укладення нового договору про транзит газу через територію України. У ньому виставлено ряд завідомо неприйнятних умов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!