Головна Новини Бізнес економіка З 2020 року Україна і Туреччина лібералізують автоперевезення
commentss НОВИНИ Всі новини

З 2020 року Україна і Туреччина лібералізують автоперевезення

В Лондоні Криклій провів двосторонню зустріч з міністром транспорту та інфраструктури Туреччини

25 листопада 2019, 14:58 comments2182
Поділіться публікацією:
З 2020 року Україна і Туреччина лібералізують автоперевезення

Україна внесе зміни в Угоду про міжнародні автомобільні перевезеннях і з наступного року і лібералізує автомобільні перевезення з Туреччиною. Про це розповів міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Під час двосторонньої зустрічі, яка пройшла в Лондоні з турецьким представником, Криклій подякував Анкарі за підтримку Києва і позицію щодо невизнання анексії Криму. Міністри обговорили співпрацю у сфері морського пошуку і спасіння, а також перспективи розвитку комбінованих перевезень двома країнами й співробітництво сторін у сфері авіаційного сполучення.

За словами міністра, українська сторона зацікавлена в залученні інвесторів у транспортну галузь: незабаром запланована концесія портів, аеропортів, залізничних вокзалів і доріг.

Як повідомляло видання "Коментарі", Українська компанія "Укрспецекспорт" спільно з турецькою Baykar Defence, яка є одним з провідних виробників безпілотників, створили спільне підприємство сфері високоточної зброї та аерокосмічних технологій.

Також ми писали про те, що між Україною і Туреччиною укладено домовленість про збільшення у два рази кількості авіарейсів за напрямом Стамбул-Одеса, також були визначені нові напрямки. Крім того, була досягнута домовленість щодо авиарейсів з Бодрума, Ізміра, Даламан і Бурси в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!