Головна Новини Бізнес економіка Ціни на газ для населення в Україні знизилися на 7%
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на газ для населення в Україні знизилися на 7%

В Україні ціни на газ у четвертому кварталі 2019 року знизилися у порівнянні з третім кварталом

25 листопада 2019, 18:02 comments3692
Поділіться публікацією:
Ціни на газ для населення в Україні знизилися на 7%

Вартість газу для населення в Україні знизилася на 7% порівняно з третім кварталом цього року. Про це повідомив міністр енергетики та навколишнього середовища Олексій Оржель, передає УНН.

Міністр зазначив, що незважаючи на всі труднощі з транспортуванням газу, а також фінансові та технологічні проблеми уряд намагається робити кроки для того, щоб Україна без проблем змогла пройти опалювальний сезон.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель заявив, що підписання контракту з російським "Газпромом" дозволить зробити ціну на газ однією з найнижчих в історії.

Також ми писали, що у НАК "Нафтогаз України" відповіли ПАТ "Газпром" на пропозицію щодо продовження на рік чинного контракту або укладення нового договору про транзит газу.

Насамперед, українська компанія наполягає, що газові переговори потрібно продовжувати в тристоронньому форматі за участю Єврокомісії. У "Нафтогазі" зазначили, що Україна крок за кроком впроваджує європейські правила, а тому з ним цілком реально укласти договір.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!