Головна Новини Бізнес економіка Тристороння зустріч щодо газу може відбутися на початку грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Тристороння зустріч щодо газу може відбутися на початку грудня

Європейська сторона запропонувала дату для проведення газових переговорів

25 листопада 2019, 19:57 comments1593
Поділіться публікацією:
Тристороння зустріч щодо газу може відбутися на початку грудня

Переговори щодо газу між Україною, Росією і Євросоюзом на рівні міністрів можуть відбутися вже на початку грудня нинішнього року. Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в Європейській комісії.

Відзначається, що після переговорів в телефонному режимі з різними сторонами у Європейській комісії запропонували нову дату для тристоронньої зустрічі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що НАК "Нафтогаз України" відповіли ПАТ "Газпром" на пропозицію щодо продовження на рік чинного контракту або укладення нового договору про транзит газу. Насамперед, українська компанія наполягає, що газові переговори потрібно продовжувати в тристоронньому форматі за участю Єврокомісії. У "Нафтогазі" зазначили, що Україна крок за кроком впроваджує європейські правила, а тому з нею цілком реально укласти договір.

Також міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель заявив, що підписання контракту з російським "Газпромом" дозволить зробити ціну на газ однією з найнижчих в історії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!