Головна Новини Бізнес економіка Кількість пасажирів в українських аеропортах за рік зросла більш ніж на 10%
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість пасажирів в українських аеропортах за рік зросла більш ніж на 10%

Українці стали частіше літати за кордон

26 листопада 2019, 20:17 comments1553
Поділіться публікацією:
Кількість пасажирів в українських аеропортах за рік зросла більш ніж на 10%

Українські авіакомпанії рекордно збільшили обсяг пасажирських перевезень за 10 місяців 2019 року. Так, кількість пасажирів у період з січня по жовтень зросла на 10,3% – до 11,9 млн осіб. Серед них міжнародними авіарейсами скористалися 10,9 млн осіб, що на 10,5% більше, ніж за той же період минулого року. Про це пише ЦТС з посиланням на дані Державної авіаслужби України.

У період з січня по жовтень нинішнього року авіакомпанії виконали 88,4 тис. комерційних рейсів, серед яких – 74,6 тис. міжнародних.

Крім того, за цей період українські аеропорти обслужили 20,7 млн чоловік, 18,7 млн з яких летіли у міжнародному напрямку. Варто відзначити, що кількість людей, які літали на міжнародних рейсах зросла на 20,1%.

Раніше "Коментарі" писали про те, що 22 листопада в Одеському аеропорту, де тієї ж доби вночі здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Turkish Airlines, тимчасово зупинено повітряний рух. Авіарейси були відкриті в 18:00. Як стало відомо, робота аеропорту була зупинена через проведення евакуації пошкодженого літака. В Одесу були направлені фахівці авіакомпанії, які відбуксирували повітряне судно зі смуги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!