Головна Новини Бізнес економіка Україна використала на 17% більше грошей Світового банку, ніж рік тому
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна використала на 17% більше грошей Світового банку, ніж рік тому

Україна використовує кошти на спільні зі Світовим банком проекти

27 листопада 2019, 14:28 comments1624
Поділіться публікацією:
Україна використала на 17% більше грошей Світового банку, ніж рік тому

Україна спільно зі Світовим банком впроваджує 9 проектів на суму 2,6 млрд дол. Всього з початку запуску цих проектів наша країна використала на їх реалізацію 901,6 млн. дол. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Зокрема, з початку 2019 року Україна використала 184,9 млн дол. виділених коштів, що на 17,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Крім того, до кінця року повинні бути використані ще 34 млн дол. на проекти "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" і "Модернізація системи соціальної підтримки населення України".

Також наша країна спільно зі Світовим банком працює над проектами, які спрямовані на будівництво і ремонт доріг в Україні, на поліпшення роботи енергетичної промисловості, на підвищення якості медичних послуг, соціальної допомоги, тощо. Також ведеться робота по впровадженню земельної реформи.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Світовий банк підвищив прогноз зростання економіки України на 2020 рік з 3% до 3,7%. Відзначається, що Україна стала однією з країн, для яких прогноз був переглянутий у позитивну бік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!