Головна Новини Бізнес економіка Засновник ICU Пасенюк увійшов до складу Ради директорів Київської школи економіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник ICU Пасенюк увійшов до складу Ради директорів Київської школи економіки

Пасенюк розповів про свої пріоритети на новій посаді

28 листопада 2019, 17:15 comments1469
Поділіться публікацією:
Засновник ICU Пасенюк увійшов до складу Ради директорів Київської школи економіки

Один із засновників фінансової групи ICU Макар Пасенюк увійшов до складу ради директорів Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE).

Рада директорів є ключовим органом стратегічного управління KSE. Під час щорічних зустрічей затверджуються політика, головні вектори діяльності та пріоритети розвитку Школи. До складу Ради входять відомі міжнародні та вітчизняні економісти та громадські діячі, такі як Чарльз Беккер, Джон Гербст, Хортон Бібі Сентер, Тимофій Милованов, Святослав Вакарчук, Петро Чернишов та інші.

"Пан Пасенюк – один з найбільш професійних фінансистів України і давній друг Школи. Ми переконані, що його досвід і експертиза посилять KSE на шляху до його мети – створення інтелектуального фундаменту для сильної та інноваційної економіки України", – заявила Наталія Шаповал, голова управлінської команди Київської школи економіки.

У той же час Пасенюк зазначив, що 20 років працює у фінансовій сфері та за власного досвіду знає, яких знань і навичок не вистачає українським фахівцям.

"Закрити ці прогалини і підвищити конкурентоспроможність наших випускників на міжнародних ринках – такими я бачу свої завдання, як члена ради директорів KSE. З нашою допомогою студенти повинні тримати вже досягнутий рівень і ще глибше розвивати свої компетенції, бути затребуваними економістами, фінансистами, управлінцями як у своїй країні, так і за кордоном, ні в чому не поступаючись колегам, які закінчили іноземні виші", – говорить Пасенюк.

З 2016 року ICU є стратегічним партнером KSE та всіляко підтримує академічні ініціативи Школи, приймає участь у розробці навчальних програм, фінансисти з ICU читають професійні лекції студентам Школи.

У 2017 році ICU також виступила ініціатором створення Центру вдосконалення економічної журналістики при KSE, який вже третій рік поспіль надає журналістам і редакторам ЗМІ міцну економічну базу, вчить практикам швидкого і якісного аналізу масиву фінансової звітності, вмінню відокремлювати правду від маніпулювання цифрами. Серед засновників Центру також компанії Visa і Kyivstar.

Довідка.

Пасенюк – CFA, бакалавр бізнес-адміністрації Міжнародного християнського університету (Україна/Австрія), магістр Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "Управління міжнародним бізнесом"; має диплом Stanford Graduate School of Business за спеціальності Executive Leadership Development. Професійну кар'єру починав у київському офісі англійського банку Caspian Securities. Потім майже 10 років провів у лондонському і київському офісах ING у департаменті корпоративних фінансів, був керуючим директором ING Bank Ukraine. У 2006 разом з Костянтином Стеценко і Валерією Гонтарєвою заснував ICU.

Група ICU – міжнародна фінансова група з багатомільйонними активами в управлінні. Команда Макара Пасенюка стала однією з найбільш продуктивних в Україні – обсяг успішних M&A угод під його управлінням складає більше 1 млрд дол., реструктуризацій корпоративної заборгованості – близько 3 млрд дол., реструктуризації зовнішнього боргу України – на суму 2,7 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!