Головна Новини Бізнес економіка Moody's підвищило рейтинги семи українських банків
commentss НОВИНИ Всі новини

Moody's підвищило рейтинги семи українських банків

Рейтинги банків вдалося поліпшити завдяки з покращенням рейтингу України

28 листопада 2019, 18:19 comments2033
Поділіться публікацією:
Moody's підвищило рейтинги семи українських банків

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підвищило прогнози рейтингів для семи вітчизняних банків до "позитивного". Раніше прогноз рейтингів для всіх установ був "стабільний". Про це пише "Економічна правда" з посиланням на дані агентства.

Відзначається, що поліпшені рейтинги для таких банків: "ПриватБанк", "Ощадбанк", "Укрексімбанк", "Райффайзен Банку Аваль", банк "Південний", "АКБ", "Ощадбанк" і "Промінвестбанк". У Moody's відзначають, що рейтинги банків підвищили у зв'язку з поліпшенням суверенного рейтингу України Саа1 на позитивний, стабільним положенням на банківському ринку, а також з поліпшенням якості активів і рентабельності.

Крім того, Moody's підтвердило довгострокові рейтинги незабезпеченої заборгованості "Ощадбанку", багаторічний рейтинг незабезпечених боргових зобов'язань двох банків — "Ощадбанку" та "Укрексімбанку", і рейтинг субординованого боргу "Укрексімбанку".

Раніше "Коментарі" писали, що Національний банк України подав до суду на народного депутата Олександра Дубинського: вимагають захистити їх ділову репутацію від наклепу, яку нібито чинив "слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!