Головна Новини Бізнес економіка Питаннями зайнятості населення України тепер буде займатися Мінекономіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Питаннями зайнятості населення України тепер буде займатися Мінекономіки

Мінекономіки перебрав частину повноважень Мінсоцполітики

5 грудня 2019, 14:10 comments2203
Поділіться публікацією:
Питаннями зайнятості населення України тепер буде займатися Мінекономіки

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства тепер буде займатися питаннями у сфері зайнятості в Україні. Відповідне рішення ухвалила на сьогоднішньому засіданні Верховна Рада, проголосувавши 264 голосами "за" законопроект №2168. Про це на своїй сторінці у Facebook глава Мінекономіки Тимофій Мілованов.

Міністр зазначив, що Мінекономіки отримало функції в питанні трудових відносин Міністерства соціальної політики України.

Раніше "Коментарі" писали, що Тимофій Мілованов опублікував інформацію щодо самих низьких середньомісячних зарплат в Україні. Зокрема, найменше заробляють мешканці Чернівецької, Херсонської, Тернопільської, Чернігівської та Кіровоградської областей. Міністр також опублікував дані щодо кількості безробітних українців у віці 15-70 років. Так, у першому півріччі нинішнього року в нашій країні налічувалося 1 528 400 безробітних, тоді як у 2018 році таких було 1 578 600 чоловік, а в 2014 – 1 847 600 осіб.

Крім того, ми писали, що бюджет на 2019 рік передбачає збільшення максимальної допомоги для безробітних. З грудня поточного року її розмір становитиме 8408 гривень місяць, замість 8028 гривень, що становить 4 прожиткових мінімуми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!