Головна Новини Бізнес економіка У ЄБРР розповіли, що знижує довіру до України з боку міжнародних інвесторів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄБРР розповіли, що знижує довіру до України з боку міжнародних інвесторів

Одним з найважливіших моментів для міжнародних фінансових організацій є невизначеність навколо «ПриватБанку»

5 грудня 2019, 20:03 comments2065
Поділіться публікацією:
У ЄБРР розповіли, що знижує довіру до України з боку міжнародних інвесторів

Віце-президент Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) Ален Пілу вважає, що міжнародним партнерам України не вистачає впевненості у тому, що уряд України не знаходиться під впливом олігарха Ігоря Коломойського. Про це він заявив у рамках конференції "Україна: великі надії" в Лондоні, передає "Економічна правда".

Зокрема, Пілу сказав про це після виступу торгового представника України Тараса Качки, який заявив, що українська влада не знаходиться під впливом Коломойського.

Ален Пілу заявив, що ЄБРР чули про заяву президента України Володимира Зеленського, який всіляко спростовує зв'язку з олігархом. Водночас європейський чиновник заявив, що партнери нашої країни повинні знати, що буде, якщо в Україні постане питання про приватизацію "ПриватБанку".

Також він зазначив, що Україна робить недостатньо кроків для повернення виведених активів "ПриватБанку" та інших банків. Адже в той час як з цього банку зникли 5,5 млрд дол., зі всієї банківської системи – 15 млрд дол.

Раніше "Коментарі" писали, що Високий суд Лондона надав колишнім власникам "ПриватБанку" додатковий час для підготовки до захисту у справі банку. Екс-власники банку зможуть підготуватися до розгляду справи до 10 січня наступного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!