Головна Новини Бізнес економіка У НБУ розповіли, як працюватимуть банки у період новорічних свят
commentss НОВИНИ Всі новини

У НБУ розповіли, як працюватимуть банки у період новорічних свят

У Нацбанку склали графік роботи банків та системи електронних платежів на період новорічних і різдвяних свят

6 грудня 2019, 18:23 comments1516
Поділіться публікацією:
У НБУ розповіли, як працюватимуть банки у період новорічних свят

Національний банк України (НБУ) оприлюднив порядок роботи системи електронних платежів (СЕП) і графік роботи банків в останні дні нинішнього року і в перші дні 2020 року. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Зокрема, 26 і 27 грудня СЕП будуть працювати на 2 години довше, ніж зазвичай. У той же час, 28 грудня до 13:00 будуть проводитися платежі виключно між банками, які підпорядковані одній юридичній особі, також будуть проходити платежі, спрямовані в НБУ та органи Державної казначейської служби. У цей день СЕП будуть працювати до 15:00.

Перший робочий день у 2020 році у банків буде 2 січня. Цього дня банківські установи працюватимуть без клієнтів і будуть здійснювати роботи, пов'язані з початком нового звітного року. У той же час СЕП у цей день працювати не будуть. Також система електронних платежів не буде працювати і 6 січня – робочий день системи перенесено на 11 січня.

Варто відзначити, що 3 та 8 січня 2020 року СЕП і банки будуть працювати у звичайному режимі.

Крім того, в НБУ повідомляють, що в період з 28 грудня 2019 року до 7 січня 2020 року в Україні буде діяти курс гривні до іноземних валют, встановлений Нацбанком 27 грудня нинішнього року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що офіційний долар в Україні, згідно з офіційним курсом НБУ на 9 грудня, подешевшав ще на 15 копійок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!