Головна Новини Бізнес економіка В Україні запровадять диференційовану систему податків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запровадять диференційовану систему податків

Українцям з маленькою зарплатою знизять податки

24 грудня 2019, 07:40 comments2961
Поділіться публікацією:
В Україні запровадять диференційовану систему податків

В Україні знизять розмір податку на доходи фізичних осіб для українців, які отримують найменші зарплати. Про це розповів голова Державної податкової служби Сергій Верланов, пише прес-служба відомства.

"Зміни будуть впроваджувати в 2020 році, безпосередньо будуть запускати диференційовану систему податків. У наступному році буде переглядатися питання зміни ставок податку на доходи фізичних осіб", — сказав він.

Також чиновник зазначив, що в Україні податкове навантаження середнє у світі, а ключовим є питання податкової справедливості.

Верланов нагадав, що є громадяни, які не платять податки, і з цієї причини податкове навантаження концентрується тільки на законослухняних компаніях і громадян. "Тому головне завдання держави -  зробити так, щоб платили всі, що дозволить знижувати податки", — сказав політик.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2017 році вже Кабінет міністрів Володимира Гройсмана своїм Розпорядженням №275-р від 3 квітня в плані пріоритетних дій уряду на 2017 рік, ставив перед собою мету розробити законопроект про запровадження загального декларування фізособами доходів і витрат. Але, як і в колишні спроби, далі планів справа не пішла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!