Головна Новини Бізнес економіка Подорожчання дзвінків з домашнього телефону в Україні вирішили відкласти
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожчання дзвінків з домашнього телефону в Україні вирішили відкласти

В «Укртелекомі» відклали підвищення тарифів на 20% з 1 січня

28 грудня 2019, 04:09 comments2274
Поділіться публікацією:
Подорожчання дзвінків з домашнього телефону в Україні вирішили відкласти

ПАТ "Укртелеком" відмовився підвищувати тарифи на фіксовану телефонію з 1 січня 2020 року на 20%. Це рішення пояснюють тим, що переживають за користувачів. Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

У повідомленні також сказано, що тарифи на послуги зв'язку планували підвищити через зростання витрат на надання послуг зв'язку в компанії.

Раніше "Коментарі" писали, що "Ощадбанк" відстояв у Верховному суді свою позицію у спорі з "Укртелекомом" про розірвання договору купівлі-продажу облігацій, заборгованість по яких становить майже 1,5 мільярда гривень.

Також ми писали, що в Україні у жовтні зросли ціни на продукти, алкоголь, тютюн і зв'язок, зате знизилися деякі тарифи і вартість проїзду в транспорті. Послуги зв'язку подорожчали на 4,2%, а, зокрема, мобільний зв'язок – на 10,7%. Також у жовтні ціни на продукти і безалкогольні напої збільшилися в середньому на 0,9%. Найбільше подорожчала гречка – майже на 30%. Також зросла вартість яєць, молока, овочів, сала, масла і яловичини. А ось подешевшали цукор, м'ясо птиці, фрукти, риба, соняшникова олія та свинина. Тютюнові вироби стали дорожчими на 1,5%, алкоголь – на 0,1%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!