Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, на якому місці Україна серед наймогутніших країн світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на якому місці Україна серед наймогутніших країн світу

Україна поліпшила за рік свої позиції в рейтингу

15 січня 2020, 08:58 comments5884
Поділіться публікацією:
Стало відомо, на якому місці Україна серед наймогутніших країн світу

У рейтингу найбільш могутніх країн світу, за версією US News & World Report,  Україна опинилася на 68 позиції. Першу сходинку рейтингу очолила Швейцарія, на другому місці опинилася Канада, трійку лідерів замикає Японія.

Крім того, серед наймогутніших країн світу виявилися Німеччина та Австралія. США посіли сьому позицію, Росія — 23-ю. Найменш могутні — Оман, Сербія і Ліван.

До переліку також потрапили Естонія (55-е місце), Литва (59-е місце), Латвія (62-е місце), Казахстан (66-е місце),  Білорусія (70-е місце).

Автори рейтингу, аналізуючи дані, враховували розвиток туристичної галузі, інновації, соціальну сферу, темпи зростання економіки, відкритість для бізнесу, загальний рівень життя населення.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2018 році Україна піднялася в рейтингу  US News & World Report на 4 позиції і посіла 69-е місце. Лідером рейтингу була Швейцарія. Друге автори рейтингу віддали Канаді, третє — Німеччини. За ними слідують Великобританія, Японія, Швеція, Австралія, США, Франція та Нідерланди, які посіли відповідно з 4-го по 10-е місце.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.usnews.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!