Головна Новини Бізнес економіка У МВФ очікують від України ухвалення закону про банки та внесення поправок до бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВФ очікують від України ухвалення закону про банки та внесення поправок до бюджету

У МВФ кажуть, що Україні важливо співпрацювати зі Світовим банком

4 квітня 2020, 10:54 comments2311
Поділіться публікацією:
У МВФ очікують від України ухвалення закону про банки та внесення поправок до бюджету

Міжнародний валютний фонд (МВФ) оцінив прийняття українським парламентом законопроекту про банки, а також очікує ухвалення закону в цілому і внесення поправок до бюджету. Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, Йоста Люнгман акцентує увагу на важливості для України співпраці зі Світовим банком для роботи над створенням ринку землі.

Раніше "Коментарі" писали, що Світовий банк виділить Україні додатково 135 млн дол. на удосконалення медичних послуг на місцях, в умовах поширення коронавирусной інфекції COVID-19. Гроші будуть направлені на закупівлю медичного обладнання, реконструкцію амбулаторій сімейної медицини та впровадження в регіонах медичної реформи. Також під час зустрічі обговорили спільний проект Світового банку та Міністерства охорони здоров'я України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Також ми писали, що міністр фінансів України Сергій Марченко розповів про те, що Міністерство фінансів погодило з Міжнародним валютним фондом переклад в розмірі 5 мільярдів доларів на державний бюджет України до кінця 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!