Головна Новини Бізнес економіка Поки потреби в додаткових обмеженнях експорту немає – ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки потреби в додаткових обмеженнях експорту немає – ОП

В Офісі президента повідомили, як українці забезпечені харчами і перевірили ціни на продовольчі товари

4 квітня 2020, 17:01 comments2034
Поділіться публікацією:
Поки потреби в додаткових обмеженнях експорту немає – ОП

Поки що в Україні потреби в додаткових обмеженнях експорту немає, заявив президент Володимир Зеленський. Про це інформує прес-служба Офісу президента.

Як зазначив глава держави, українці забезпечені харчами й жодної нестачі не буде. Крім того, в ОП повідомили, що перевірили підвищення цін на деякі продовольчі товари. Також повідомляється, що уряд переговорив з власниками та керівниками заправних станцій щодо необґрунтованого підвищення цін на пальне. В ОП запевнили, що уже найближчими днями ціни знижуватимуться.

Нагадаємо, що українці перестали скуповувати популярні через карантин продукти. Так, ажіотажний попит на продукти, який спостерігався два останні тижні в Україні, зупинився. Зокрема найбільше знизилась реалізація цукру, сала та вершкового масла. Крім того, ажіотаж знижується і щодо топ-3 продуктів: гречки, борошна і цибулі.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, яких соціально значущих продуктів харчування в Україні є найбільше. Так, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підрахувало, якими продуктами харчування українці забезпечені найбільше та як змінився попит після оголошення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!