Головна Новини Бізнес економіка МОЗ підписало угоду зі Світовим банком на 135 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ підписало угоду зі Світовим банком на 135 млн доларів

Основну частину грошей в Україні планують витратити на закупівлю сучасного обладнання для лікарень

15 травня 2020, 23:18 comments2472
Поділіться публікацією:
МОЗ підписало угоду зі Світовим банком на 135 млн доларів

Сьогодні, 15 травня, Міністерство охорони здоров'я України підписало угоду, згідно з якою Світовий банк виділить 135 млн дол. на додаткове фінансування проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

У повідомленні зазначено, що 35 млн дол. із цієї суми повинні бути спрямовані на заходи посилення захисту населення і протидії поширенню епідемії коронавірусу COVID-19.

Інші гроші планують витратити на закупівлю сучасного обладнання для відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги та посилення спроможності лікарень надавати якісну допомогу при інсультах в регіонах України, а також на інші заходи в рамках впровадження реформи системи охорони здоров'я.

Раніше "Коментарі" писали, що Світовий банк виділить Україні додатково 135 млн дол. на вдосконалення медичних послуг на місцях, в умовах поширення інфекції коронавірусу COVID-19. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, гроші будуть направлені на закупівлю медичного обладнання, реконструкцію амбулаторій сімейної медицини і впровадження в регіонах медичної реформи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!