Головна Новини Бізнес фінанси За добу 10 найбагатших сімей збідніли на $18 мільярдів
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу 10 найбагатших сімей збідніли на $18 мільярдів

Причиною стало падіння індексів на фондовій біржі

16 серпня 2019, 10:10 comments1910
Поділіться публікацією:
За добу 10 найбагатших сімей збідніли на $18 мільярдів

Середа, 14 серпня, стала новим найгіршим днем ​​для американського ринку акцій з початку року. Стану 10 найбагатших людей світу скоротилися майже на $18 млрд.  Про це екстрено повідомляє Forbes.

Найбільше постраждав лідер списку Forbes Джефф Безос — його статки зменшилися на $ 3,5 млрд. Марк Цукерберг, глава Facebook, втратив 3,2 мільярда доларів. Генеральний директор компанії LVMH Бернар Арно втратив близько трьох мільярдів.

Ситуація склалася в зв'язку з нестабільною ситуацією на фондовій біржі. Експерти зафіксували максимальну за рік падіння індексу Доу-Джонса. Це ніяк не позначилося на одному представнику бізнес-спільноти з топ-10 Forbes — Майклу Блумбергу, колишньому меру Нью-Йорка.

Падіння індексів на фінансових ринках агентство Bloomberg пояснив складною ситуацією в торгових відносинах Сполучених Штатів і Китаю. Не виключено, що на ситуацію вплинуло зниження економіки Німеччини.

Минулого разу "чорний день на Уолл-стріт" реєструвався 5 серпня цього року на тлі торгової війни США і Китаю. Тоді індекс Доу-Джонса впав відразу на 2,9%, а найбагатші люди світу втратили $117 млрд в день. Тоді, згідно з підрахунками Forbes, 18 мільярдерів втратили за підсумками дня $1 млрд або більше.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомило про безтурботні прогнози американського президента Дональда Трампа на торгову війну з КНР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!