Головна Новини Бізнес фінанси Більше 50% українців вірять у підвищення заробітної плати до 1 тисячі доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 50% українців вірять у підвищення заробітної плати до 1 тисячі доларів

Українці чекають від депутатів підвищення заробітної плати до 1 тисячі доларів

5 вересня 2019, 14:22 comments3091
Поділіться публікацією:
Більше 50% українців вірять у підвищення заробітної плати до 1 тисячі доларів

Більше 50% українських громадян вважають, що підвищення мінімальної заробітної плати до 1 тисячі доларів – цілком реальне. Про це каже соціальний опитування Міжнародної дослідницької компанії TNS Kantar на замовлення Центру економічних стратегій.

Так, близько 84% українців підтримують ведення популістської політики, 59% громадян, в свою чергу, вважають її цілком реалістичною.

"Насправді, те, що така велика кількість громадян вважають ведення популістської політики в Україні реальним, є великою загрозою для економіки. Адже люди можуть почати вимагати від політиків впровадження цієї політики в життя", — йдеться в документі.

На питання, чи може депутат, за якого громадяни проголосували наказати роботодавцям підвищити заробітну плату до 1 тис дол, люди відреагували позитивно. Близько 52% вважають, що видати подібний наказ під силу нинішнім нардепам.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "чиста" середня заробітна плата міністра освіти і науки в Україні становить 41 243,59 грн., а його першого заступника — 49 660,59 грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!