Головна Новини Бізнес фінанси Гонтарєва потрапила в список найвпливовіших жінок світу за версією Financial Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонтарєва потрапила в список найвпливовіших жінок світу за версією Financial Times

На думку читачів Financial Times, більше 100 жінок з усього світу звернули увагу суспільства на найбільш важливі проблеми сучасності

5 грудня 2019, 16:36 comments1702
Поділіться публікацією:
Гонтарєва потрапила в список найвпливовіших жінок світу за версією Financial Times

Колишня глава Національного банку України Валерія Гонтарєва потрапила в список найвпливовіших жінок світу за версією читачів Financial Times. Відповідний рейтинг розміщений безпосередньо на сторінках видання.

"Щорічно в грудні місяці Financial Times присвячує спеціальне видання Weekend Magazine самим впливовим жінкам зі всього світу. Ми просили вас (ред. – читачів) розповісти нам про жінок, які надихнули вас, — ось список", — йдеться на сторінках журналу.

На думку читачів, більше 100 жінок з усього світу відкрили нові можливості в 2019 році, звернувши увагу суспільства на найбільш важливі проблеми сучасності. З наданих кандидатів, було обрано всього 16 жінок.

У список увійшла і українка – колишня глава Нацбанку Валерія Гонтарєва. Читачі вважають, що вона, через свою боротьбу з корупцією в країні, зіткнулася з масою юридичних, фізичних і репутаційних атак.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня глава Національного банку Валерія Гонтарєва заявила, що не буде судитися з олігархом Ігорем Коломойським через негативні слова в свою адресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!