Головна Новини Бізнес фінанси Тіло засновника великої криптобіржі хочуть ексгумувати через рік після смерті: кому і навіщо це потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло засновника великої криптобіржі хочуть ексгумувати через рік після смерті: кому і навіщо це потрібно

Багато інвесторів не вірять у смерть засновника великої канадської криптобіржі

23 грудня 2019, 23:47 comments2015
Поділіться публікацією:
Тіло засновника великої криптобіржі хочуть ексгумувати через рік після смерті: кому і навіщо це потрібно

Через рік після смерті засновника і CEO великої канадської криптобіржі QuadrigaCX Джеральда Котта інвестори хочуть ексгумувати, щоб переконатися, що він на насправді помер. Про це пише AIN.UA з посиланням на The Wasington Post.

Коттен помер у грудні минулого року під час медового місяця в Індії. Причиною смерті стало ускладнення через хворобу Крона. Після смерті Котта ніхто не зміг отримати доступ до "холодних" гаманців з фондами (криптовалюти зберігалися в офлайні, щоб попередити зломи і крадіжки). Рік тому на біржі були ресурси в еквіваленті 145 млн дол. На біржі зберігалися 26,5 тис. біткоїнів, 200 тис. лайткоїнів, 430 тис. ефіру та ін.

Проблема полягає в тому, що фонди з "холодних" до "гарячих" гаманців міг перерахувати тільки засновник біржі. Після його смерті вдова заявила, що вся інформація зберігалася на ноутбуці, який залишився запаролений і зашифрований, але вона не знає ні паролів, ні ключів шифрування.

Протягом року серед інвесторів стала поширюватися інформація, що Коттен насправді живий і сфабрикував свою смерть. Саме тому вони вимагають провести ексгумацію тіла.

Раніше "Коментарі" писали, що у зв'язку зі зростаючим інтересом до цифрових активів нідерландська міжнародна корпорація банківських і фінансових послуг ING знову прагне розширити свої послуги в індустрії кріптовалюти, розробивши кастодіальне рішення для зберігання цифрових активів своїх клієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!