Головна Новини Бізнес фінанси На ремонт доріг у цьому році витратять 86,5 млрд грн: куди підуть кошти
commentss НОВИНИ Всі новини

На ремонт доріг у цьому році витратять 86,5 млрд грн: куди підуть кошти

Сезон ремонту доріг планують відкрити з 1 березня

27 січня 2020, 16:49 comments3160
Поділіться публікацією:
На ремонт доріг у цьому році витратять 86,5 млрд грн: куди підуть кошти

У 2020 році на ремонт автошляхів закладено 86,5 млрд грн, а роботи стартують з 1 березня. Про це інформує прес-центр Кабінету міністрів України.

За словами прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, дорожній сезон хочуть відкрити як можна скоріше, щоби побудувати рекордну кількість доріг цього року. Так, планують зробити упор не на ямковий ремонт, а саме реконструювати чи побудувати нові автошляхи. Серед головних об’єктів названа траса "Решетилівка –Дніпро", яка має покращити сполучення між столицею та обласним центром. Усього ж у дорожніх планах є налагодження 6 тис км українських трас, з яких 4 тис км — мають загальнодержавне значення.

Як зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій, основна мета — знизити аварійність на 30%. Досягати цього планують за допомогою розвитку інфраструктуру безпеки, запровадження нових стандартів під час облаштування пішохідних переходів, розв’язок та інших об’єктів. Криклій додав, що видатки складають 1, 5 млрд грн.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у цьому році "Укравтодор" планує будівництво та реконструкцію дев’яти об'їзних шляхів загальною протяжністю 101,5 км.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!