Головна Новини Бізнес фінанси Курс валют на 20 травня: офіційний долар в Україні подешевшав ще на 5 копійок
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс валют на 20 травня: офіційний долар в Україні подешевшав ще на 5 копійок

У той же час євро за останню добу подорожчав на 23 копійки відносно гривні

19 травня 2020, 16:59 comments2513
Поділіться публікацією:
Курс валют на 20 травня: офіційний долар в Україні подешевшав ще на 5 копійок

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 20 травня на рівні 26,52 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на середу встановлений на рівні 29,02 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Офіційний курс долара за останній банківський день знизився на 5 копійок – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 26,57 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 23 копійки – станом на 19 травня курс був встановлений на рівні 28,79 грн за євро.

Нагадаємо, що НБУ опублікував" Білу книгу "Майбутнє регулювання діяльності ломбардів". Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цей секторальний документ про правила роботи ломбардів після того, як Нацбанк стане регулятором ринків небанківських фінансових послуг.

Зокрема, одним з нововведень для ломбардів є дозвіл на здійснення обмінних операцій з валютою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що уряд України планує протягом місяця створити 154 тисяч робочих місць у сфері будівництва доріг, 150 тисяч – у благоустрої та 85 тисяч – в сільському господарстві. Експерти оцінили для видання "Коментарі" ці ініціативи, а також розповіли, де ще можна створити нові робочі місця, щоб перезапустити або переформатувати вітчизняну економіку в умовах кризи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!