Головна Новини Бізнес ЖКГ Через карантин споживання електроенергії може зменшитися на 8% – Укренерго
commentss НОВИНИ Всі новини

Через карантин споживання електроенергії може зменшитися на 8% – Укренерго

За час карантину споживання електроенергії вже знизилося, хоча вплинула на це і весна

21 березня 2020, 20:42 comments4300
Поділіться публікацією:
Через карантин споживання електроенергії може зменшитися на 8% – Укренерго

Карантин може спричинити зменшення електроспоживання в березні на 8,2%, заявили в Укренерго. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Повідомляється, що з моменту введення карантину через коронавірус – 12 березня –споживання електроенергії в Україні зменшилося майже на 4%. В Укренерго зауважили, що на це вплинули карантинні заходи — обмеження роботи об’єктів комунально-побутового сектору, торгово-розважальних центрів, підприємств сфери послуг, навчальних закладів, а також обмеження виробництва промпідприємств. Крім того, йдеться у повідомленні, зменшенню показників сприяє тепла весняна погода. Адже середньодобова температура протягом 11-19 березня цього року була на 1 градус вище, ніж за минулорічний аналогічний період. А середньодобове споживання торік було вищим майже на 7%.

В Укренерго повідомляють, що прогнозується зменшення місячного обсягу споживання на 8,2%, що відбуватиметься поступово з весняним потеплінням і зниженням обсягів теплопостачання.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України вирішив обкласти податком російське вугілля та електроенергію. Таке рішення на урядовому засіданні підтримали всі міністри. Відзначається, що мита запроваджуються з 1 квітня поточного року, розмір становитиме 65% від мита.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!