Головна Новини Бізнес інфраструктура Голик розповів, як за програмою президента «Велике будівництво» створюють перший бетонний автобан в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голик розповів, як за програмою президента «Велике будівництво» створюють перший бетонний автобан в країні

За словами Юрія Голика, у Полтавській області з'явиться перший в Україні бетонний автобан

6 травня 2020, 15:12 comments2258
Поділіться публікацією:
Голик розповів, як за програмою президента «Велике будівництво» створюють перший бетонний автобан в країні

Дістатися з Дніпра в столицю всього за 5 годин скоро стане можливим завдяки будівництву траси Н-31 Решетилівка – Дніпро. Про те, як йде реалізація проекту, розповів у Facebook Юрій Голик.

За його словами, зараз активні дорожні роботи ведуться в Полтавській області. Саме тут створюють ділянку національної траси, яка стане першим в країні бетонним автобаном, що зараз будують з нуля.

Юрій Голик зазначає, що будівельні роботи йдуть в районі населених пунктів Підгора, Кобеляки, Червоне і Бутенки. Масштаб робіт можна оцінити на відео.

picture

Будівництво траси Н-31 Решетилівка – Дніпро є частиною Національної програми "Велике будівництво", ініціатором якої став президент Володимир Зеленський. За цією програмою тільки в 2020 році буде збудовано та відремонтовано 6,5 тис км доріг у всіх областях України. Крім того, "Велике будівництво" передбачає реконструкцію сотень шкіл, дитячих садків, амбулаторій і стадіонів.

Соцопитування, проведене Київським міжнародним інститутом соціології у квітні цього року, показує, що масштабний інфраструктурний проект викликає інтерес і підтримку. Так, 52% опитаних вважають, що роботи по програмі "Велике будівництво" не повинні перериватися під час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!