Головна Новини Бізнес інвестиції Зеленський закликав поляків інвестувати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав поляків інвестувати в Україну

Володимир Зеленський повідомив, що його командою підготовлено понад 70 законопроектів, які зможуть істотно поліпшити інвестиційний клімат в Україні

1 вересня 2019, 16:45 comments1966
Поділіться публікацією:
Зеленський закликав поляків інвестувати в Україну

Президент Володимир Зеленський закликав польських бізнесменів інвестувати в Україну. Глава держави в рамках дводенного візиту до Польщі зустрівся з місцевими бізнесменами з різних галузей діяльності, і пообіцяв захистити їхні кошти, якщо вони почнуть інвестувати в Україну. Про це повідомляє прес-служба президента.

Відомо, що серед бізнесменів, з якими мав Зеленський зустріч, представники банківської, транспортної, будівельної та фінансової галузей.

"Я особисто готовий проконтролювати, щоб були створені всі умови для інвестування польськими бізнесменами в українські підприємства, стартапи і проекти. Спеціально для цього ми вже розробили близько 70 законопроектів. Мова йде про судову і правоохоронну реформу, так як саме в цих секторах найменша кількість законів, що позитивно впливають на інвестиційний клімат і захист бізнесу", — сказав Зеленський.

Відзначено, що на зустрічі Зеленського з представниками польського бізнесу були присутні і студенти з України, які в даний момент часу отримують освіту в сусідній країні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський розповів про те, як проходили його 100 днів президентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!