Головна Новини Бізнес інвестиції "Авіацію МВС оснастять вертольотами від Airbus Helicopters", - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

"Авіацію МВС оснастять вертольотами від Airbus Helicopters", - Аваков

Крім того, представництво Airbus планується в Україні

4 листопада 2019, 19:13 comments2093
Поділіться публікацією:
"Авіацію МВС оснастять вертольотами від Airbus Helicopters", - Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про наміри відкриття представництва Європейського авіабудівного концерну Airbus Group NV в Україні за підсумками зустрічі з віце-президентом дочірньої французької вертолетостроительное компанії Airbus Helicopters Олів'є Мишелоном. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на самого главу МВС.

"В Оксфорді з віце-президентом Airbus Helicopters Олів'є Мишелоном обговорили постачання вертольотів для авіації МВС на 2020 рік і запуск нового сервісного центру... У планах — відкриття представництва Airbus в Україні", — повідомив Арсен Аваков за результатами зустрічі.

Також, за його словами, в ході переговорів було досягнуто угоду про постачання в ряди техніки Національної поліції України, Державній прикордонній службі, Державній службі з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії ще десять вертольотів моделей Н225, Н145 і Н125.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Арсен Аваков вже озвучив, що, на його думку, може стати причиною для його зняття з посади міністра Внутрішніх справ.

"Я розділяю заклики пасіонарної частини від реального стану. Я не цукровий, не растаю. З-за цієї справи не піду (у відставку — прим. ред.)", — відповів він на питання журналістів про своє ставлення до стихійних акцій в Україні, на яких президента Володимира Зеленського просять негайно відсторонити Його від посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!