Головна Новини Бізнес інвестиції Болгарські інвестори мають намір вкласти кошти у будівництво переробного заводу
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарські інвестори мають намір вкласти кошти у будівництво переробного заводу

У даний момент болгарська компанія Elica вже запустила будівництво в Україні заводу по виробництву обладнання для переробної галузі країни

26 листопада 2019, 16:43 comments1773
Поділіться публікацією:
Болгарські інвестори мають намір вкласти кошти у будівництво переробного заводу

У рамках щорічної конференції FEED INDUSTRY 2019, голова торгово-економічної місії Посольства Болгарії Стефан Софронієв назвав Україну привабливою країною для інвестування. Про це повідомляє Agroportal.

"Україна є одним із найбільших торговельно-економічних партнерів Болгарії в Балканському регіоні. Так, в останні роки оборот між нашими країнами знизився на 2 мільярди доларів – до 1 мільярда доларів, однак ми як і раніше вважаємо Україну перспективним ринком для болгарських компаній", — зазначив Софронієв.

Дипломат також зазначив, що в даний момент болгарська компанія Elica вже запустила проект з будівництва в Україні заводу по виробництвау обладнання для переробної галузі країни.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що державний газовий оператор Болгарії підписав контракт на 1,1 млрд євро (1,2 млрд доларів) з групою з Саудівської Аравії на будівництво газопроводу, яким російський газ буде транспортуватися в Європу в обхід України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!