Головна Новини Бізнес держсектор У ProZorro назвали ТОП-5 найцікавіших лотів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ProZorro назвали ТОП-5 найцікавіших лотів

Найдорожчий об'єкт малої приватизації - колишній львівський ресторан

23 серпня 2019, 15:52 comments2318
Поділіться публікацією:
У ProZorro назвали ТОП-5 найцікавіших лотів

В Україні назвали п'ять "зоряних" об'єктів, які були продані в рамках малої приватизації на прозорих електронних аукціонах. Всі вони (об'єкти) обговорювалися українцями у соцмережах, передає прес-служба "ProZorro.Продажі" в соцмережі Facebook.

Як зазначається, один із найцікавіших об'єктів — це пам'ятник Леніну. Його продавали, як металобрухт.

"Продавати вождя, як металобрухт, було і весело, і сумно. Втім, Семенівська міська рада отримала за такий лот 220 тисяч гривень", — йдеться в повідомленні.

Наступний, не менш цікавий об'єкт — "Укртелефільм". Від колишньої студії залишилися напівзруйновані приміщення. Лот пішов з молотка за 5 мільйонів гривень. Варто відзначити, що саме на студії "Укртелефільм" знімали багато українських мистецьких і документальних фільмів, в тому числі — "Роксолану".

А ось за 4 378 214 гривень вдалося продати труби недіючої ділянки водопроводу.

"Саме цей аукціон став наочною ілюстрацією того, як маленькі муніципалітети можуть продати щось непотрібне і отримати за це прозорі 2,5 бюджети села", — пояснили в прес-службі.

У Києві було продано приміщення, яке розташоване на вулиці Грушевського. За нього боролися 30 учасників. Переможець виклав 672 822,08 гривень.

"Об'єкти від КМДА ми чекали довго. Коли вони нарешті з'явилися в системі стало зрозуміло, що у міста є багато цікавої потрібної бізнесу нерухомості", — наголошується у пості.

Ще один "зоряний" об'єкт — колишній львівський ресторан на площі Ринок. Це найдорожчий об'єкт малої приватизації — 95 203 560 гривень. Його придбала українська інвестиційна компанія "Dragon Capital". Вона працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг.

Як писало видання "Коментарі", продажі в системі "ProZorro" подолали новий рубіж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!