Головна Новини Бізнес держсектор На ремонт доріг у сільській місцевості виділили 430 млн грн.
commentss НОВИНИ Всі новини

На ремонт доріг у сільській місцевості виділили 430 млн грн.

З 2,1 млрд грн, закладених у бюджет України на розвиток інфраструктури, 435 млн грн. мають намір витратити на ремонт доріг у сільській місцевості

27 серпня 2019, 17:11 comments3210
Поділіться публікацією:
На ремонт доріг у сільській місцевості виділили 430 млн грн.

У цьому році в Україні відремонтують близько 500 об'єктів дорожньо-транспортної інфраструктури у сільській місцевості. На ремонт доріг буде виділено понад 435 млн грн. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

"Мова йде про ремонт тротуарів, вулиць, мостів і доріг у різних селах і селищах України", — повідомляє чиновник.

За словами Парцхаладзе, в державному бюджеті на 2019 рік передбачено 2,1 млрд грн. на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад. Виходячи з цієї суми, у міністерстві змогли розробити і затвердити 2700 проектів.

Чиновник також акцентував увагу на тому, що, починаючи з 1 вересня 2018 року, вступили в силу нові будівельні правила щодо проектування вулиць і доріг у населених пунктах. Нововведення потягли за собою цілий спектр позитивних змін, як для безпеки, так і для комфорту українців.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ремонт стратегічної автомобільної дороги між Маріуполем і Дніпром буде завершено цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!