Зеленський назвав дату початку роботи Державної митної служби

Відповідальність за своєчасний запуск Державної митної служби лягла на прем'єр-міністра, міністра фінансів і главу ГТС

Президент України Володимир Зеленський доручив прискорити запуск роботи Державної митної служби (ДМС), призначивши її перший робочий день на 1 грудня 2019 року. Про це повідомляє видання УНІАН.

"Необхідно докласти всі зусилля для запуску роботи Державної митної служби вже в цьому році. Ні в якому разі не можна допустити, щоб серед співробітників ГТС були корупціонери зі старої системи", - сказав Зеленський на нараді з правоохоронними органами, депутатами та іншими членами уряду.

Виконати доручення глави держави повинні як можна скоріше, не пізніше 1 грудня 2019 року. Відповідальність за своєчасне виконання наказу Зеленський поклав на новоспеченого прем'єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксану Макарову та начальника Державної митної служби Максима Нефьодова.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що система "електронна митниця" отримала достатнє фінансування і може бути запущена за рік, про це заявив новопризначений голова Державної митної служби Максим Нефьодов.