Головна Новини Бізнес держсектор Арахамія: перепис населення обійдеться Україні в 90 мільйонів євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія: перепис населення обійдеться Україні в 90 мільйонів євро

Скорочення кількості народних депутатів залежить від результатів перепису населення

3 вересня 2019, 17:31 comments2401
Поділіться публікацією:
Арахамія: перепис населення обійдеться Україні в 90 мільйонів євро

Народний депутат України, голова партії "Слуга народу" Давид Арахамія озвучив приблизну вартість, в яку обійдеться Україні перепис населення. Мова йде про 90 млн євро, йдеться в ефірі телеканалу ZIK.

"На сьогоднішній день, перепис населення для України – це занадто дороге задоволення. За нашими приблизними підрахунками, вона може обійтися в 90 млн євро. Кращий варіант для держави – це проведення перепису населення по ID-картках – українських паспортах нового зразка, які, до речі, відіграють істотну роль у нашому новому проекті "Держава в смартфоні", — сказав нардеп.

На питання журналістів про можливе скорочення кількості народних депутатів, Арахамія відповів позитивно, відзначивши, що подібні зміни в партії розглядаються.

"Для початку потрібно провести перепис населення. Ми всі прекрасно розуміємо, що нас вже не 42 млн, однак і точної цифри ніхто не знає. Тому кількість депутатів прописується по стандартній формулі – 300 осіб", — коментує Арахамія.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що народні депутати від партії "Слуга народу" зареєстрували законопроект "Про електронні комунікації", який передбачає купівлю SIM-карт громадянами України за паспортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!