Головна Новини Бізнес держсектор Гончарук зажадав ліквідації Департаменту економічних злочинів СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук зажадав ліквідації Департаменту економічних злочинів СБУ

Гончарук хоче, щоб СБУ зробила як і правоохоронні органи - ліквідувала УБЕЗ

4 вересня 2019, 13:10 comments1906
Поділіться публікацією:
Гончарук зажадав ліквідації Департаменту економічних злочинів СБУ

У середу, 4 серпня прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що очікує від Служби безпеки України (СБУ) ліквідації Управління по боротьбі з економічною злочинністю. Про це повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна".

"Управління по боротьбі з економічною злочинністю має бути негайно ліквідовано. Це вже минуле. Ми хочемо, щоб СБУ зробила так, як правоохоронні органи, і зупинила діяльність одного з своїх підрозділів, який чинить тиск на бізнес. Поліція і СБУ повинні переглянути своє ставлення до українських підприємців всіх рівнів", — заявив прем'єр-міністр на сьогоднішній зустрічі в Києві з представниками експортної ІТ-індустрії.

Також Гончарук зазначив, що вже в цьому році буде прийнято безліч законопроектів, спрямованих на захист українського бізнесу. Зокрема, зазначає чиновник, чинний уряд має намір якомога швидше відвадити силовиків від тиску та вимагання у бізнесу, щоб ця галузь могла нормально розвиватися.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кабінет міністрів України планує провести "глибоку" податкову реформу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!