Головна Новини Бізнес держсектор Стало відомо, хто займе «крісло» голови Державної геологічної служби
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто займе «крісло» голови Державної геологічної служби

Потенційна глава ДГС тісно пов'язана з провідними олігархами України

5 вересня 2019, 16:03 comments2706
Поділіться публікацією:
Стало відомо, хто займе «крісло» голови Державної геологічної служби

Посаду голови Державної геологічної служби (ГГС) може зайняти юрист Христина Браїлівська, яка раніше очолювала юридичний департамент цього відомства. Про це повідомляє видання "Капітал".

Браїлівська особа не публічна, однак, широко відома в вузьких колах – серед провідних олігархів України. Вона раніше працювала в компанії "Інфокс" Миколи Злочевського, після чого перейшла на державну службу. Після отримання посади начальника юридичного відділу ДГС, видавала дозволи на видобуток природних ресурсів таким бізнесменам, як Микола Злочевський, Геннадій Буткевич, Ігор Коломойський, його бізнес-партнерам Павлу Фуксу та іншим.

Станом на сьогодні, жінка є однією з головних претендентів на посаду голови Державної геологічної служби. Згідно з оцінками експертів, у неї є всі шанси на перемогу в цій "гонці".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомило, що прокуратура міста Києва направила обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника КП "Кіровгеологія", який підозрюється в розтраті коштів підприємства в особливо великих розмірах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!