Головна Новини Бізнес держсектор Журналісти з'ясували, як глава Енергетичної митниці посилює свій вплив на ринку нафтопродуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти з'ясували, як глава Енергетичної митниці посилює свій вплив на ринку нафтопродуктів

За даними ЗМІ, керівництво ДФС нібито лобіює заведення на ринок транзитних перевезень кількох нових фінансових гарантів

25 вересня 2019, 11:40 comments2376
Поділіться публікацією:
Журналісти з'ясували, як глава Енергетичної митниці посилює свій вплив на ринку нафтопродуктів

Глава Енергетичної митниці Державної фіскальної служби (ДФС) Ігор Піковський може бути причетний до створення підконтрольного собі фінансового гаранта. Про це йде мова в матеріалі "Старі обличчя нової митниці" на "24 канал".

У матеріалі, зокрема, йдеться про нову компанії на ринку фінансових гарантій під назвою ТОВ "ПЕНТАДА ГРУП". Відзначається, що ДФС України вже тричі подавалися документи для початку роботи на ринку фінансових гарантій при транзиті ТОВ "ПЕНТАДА ГРУП". За даними журналістів, це дасть можливість використовувати свій вплив на ринку нафтопродуктів, зокрема, при імпорті та транзиті нафтопродуктів, які переміщуються через митний кордон України.

У матеріалі також йдеться про ймовірну допомогу керівнику Енергетичної митниці в реалізації схеми появи нового фінансового гаранта з боку співробітників ДФС України. Зокрема, "24 канал" називає ім'я начальника Київської митниці Руслан Черкаський.

У часи спільного управління з Пиковским Київської регіональною митницею, Черкаський був першим заступником та нібито реалізатором всіх домовленостей голови Енергетичної митниці за схемами та роботи "окремо певних компаній" на митниці. Крім того, в "команді" – Анатолій Сербайло, в. о. директора Департаменту організації митного контролю ГФС, де він керує діяльністю всіх митниць України, використовуючи своє вплив і посаду, нібито лобіює закладу на ринок транзитних перевезень кількох нових фінансових гарантів.

У статті також надана схема потужною бізнес-імперії Ігоря Піковського, яка працює, незважаючи на те, що чиновник вже більше 10 років працює на державній службі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!