Головна Новини Бізнес держсектор Південний міст у Києві став символом «комунального пекла» в Україні,- радник прем'єра
commentss НОВИНИ Всі новини

Південний міст у Києві став символом «комунального пекла» в Україні,- радник прем'єра

Радник прем'єр-міністра Юрій Голік зазначає, що Південний міст у Києві, який ремонтується кожен рік, є символом зруйнованого комунального господарства по всій території України

24 жовтня 2019, 15:05 comments2346
Поділіться публікацією:
Південний міст у Києві став символом «комунального пекла» в Україні,- радник прем'єра

"Південний міст — найбільш наочний прояв того пекла, що твориться у комунальному господарстві країни й інфраструктурі. Міст постійно ремонтується кожен рік. То ліва сторона, то права. Ремонтувати паралельно дві сторони чисто фізично не можуть. Зараз міст ремонтується вже третій чи четвертий тиждень. В результаті цілодобово стоїть і сам міст і всі під'їзні шляхи до нього", — зазначив співробітник Кабміну.

Ремонт мосту, за його словами, здійснює комунальне підприємство, на функціонування якого виділяються величезні гроші. Зокрема, кошти, спрямовані на поповнення статутного фонду, не повертаються державі.

"В цьому черговому КП співробітників рівно 10-12 чоловік, включаючи директора КП та бухгалтера. За фактом так. На папері співробітників в 3-4 рази більше, і через ці "мертві душі", які іноді є родичами директора КП, він виводить гроші", — пояснив Голік.

picture

Радник прем'єра зазначив, що керівництво комунальних підприємств може здавати в оренду за готівку дорожню техніку, списуючи на неї величезну кількість палива.

Голік додав, що керівництво комунальних підприємств нібито використовує найбільші свої об'єкти, такі як Південний міст у Києві, для відмивання коштів, постійно виконуючи якісь ремонтні роботи.

"Звичайно ж, ніхто і близько не збирається вирішувати проблему системно і один раз. Навіщо? Всіх все влаштовує", — констатував радник глави уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!