Головна Новини Бізнес держсектор Сприяння успішній реалізації суспільно важливих інфраструктурних проектів – основний орієнтир для ДАБІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сприяння успішній реалізації суспільно важливих інфраструктурних проектів – основний орієнтир для ДАБІ

В. о. голови Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олександр Строкач відзначив важливу роль відомства в реалізації інфраструктурних проектів, будівництво яких перебуває під контролем Кабінету міністрів

12 листопада 2019, 19:49 comments2187
Поділіться публікацією:
Сприяння успішній реалізації суспільно важливих інфраструктурних проектів – основний орієнтир для ДАБІ

"Сьогодні ми зорієнтовані на надання замовникам будівництва необхідної консультативної допомоги та підтримки на оперативну видачу документів про початок будівельних робіт – без будь-яких штучних затримок, та у кінцевому результаті – на безперешкодне введення в експлуатацію збудованих з дотриманням законодавчих вимог об’єктів", — сказав чиновник.

Строкач зазначив, що ДАБІ сприяло успішній реалізації суспільно важливого проекту модернізації міжнародного аеропорту "Запоріжжя".

Зокрема, у жовтні ДАБІ видало сертифікат про введення в експлуатацію капітально відремонтованих аеродромних покриттів аеропорту загальною площею майже 136,5 тис. кв. м. Також відомство підтвердило відповідність виконаних робіт з реконструкції та технічного переоснащення радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу (курс посадки МК-196º). Наразі триває будівництво нового терміналу площею понад 12,5 тис. кв. м.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!