Головна Новини Бізнес держсектор ДАБІ схвалила будівництво і модернізацію дитячих садків та шкіл
commentss НОВИНИ Всі новини

ДАБІ схвалила будівництво і модернізацію дитячих садків та шкіл

В. о. голови Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олександр Строкач заявив про важливість створення комфортних умов навчання для дітей і відомство буде сприяти реалізації таких проектів

14 листопада 2019, 12:36 comments2172
Поділіться публікацією:
ДАБІ схвалила будівництво і модернізацію дитячих садків та шкіл

"Урядом поставлено ціль – будівництво значної кількості нових дитячих садків та шкіл, що має вирішити питання з дефіцитом навчальних місць в населених пунктах. Є розуміння, що ДАБІ повинна стати партнером замовників будівництва в зазначеному питанні, забезпечити їх необхідним консультаційним супроводом, а також оперативно давати старт таким проєктам", — сказав чиновник.

За словами Строкача, також приділяється велика увага модернізації діючих навчальних закладів.

Так, починаючи з жовтня ДАБІ видала дозвіл на капітальний ремонт та утеплення в Рівненському навчально-виховному комплексі загальноосвітньої школи спеціалізованої спортивної школи № 26, на капітальний ремонт внутрішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій в Острозькій загальноосвітній школі № 1 Рівненської області. Запланована реставрація частини приміщень Лубенської загальноосвітньої школи № 10 у Полтавській області.

Крім того, у Кіровоградській області після ремонту прийнято в експлуатацію вестибюль і навчальний корпус № 2 Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу в м. Олександрія. Під час ремонту були демонтовані будівельні конструкції одного з корпусів і перехід між корпусами, а на їхньому місці побудовані нові споруди. Також були замінені вікна, вдосконалена вентиляція і доступність об'єкта людям з обмеженими можливостями.

ДАБІ також видала дозвіл на реставрацію під сучасні умови використання частини будівлі головного навчального корпусу Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Зокрема, буде створена підйомна платформа для людей з обмеженими можливостями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!