Головна Новини Бізнес держсектор Траси в регіонах будуть обслуговувати приватні компанії, - радник прем'єра Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

Траси в регіонах будуть обслуговувати приватні компанії, - радник прем'єра Голик

Радник прем'єр-міністра Юрій Голик повідомив, що обласні державні адміністрації почали передавати траси на обслуговування приватним фірмам, які вже закупили сотні одиниць спеціальної техніки

20 листопада 2019, 13:50 comments1973
Поділіться публікацією:
Траси в регіонах будуть обслуговувати приватні компанії, - радник прем'єра Голик

"Дороги потрібно не тільки будувати і ремонтувати. Їх потрібно нормально обслуговувати. Скрізь, де тільки це можливо, державу потрібно замінити на приватні компанії", – підкреслив Голик.

За словами радника прем'єра, за три місяці "приватники" закупили близько 400 комбінованих дорожніх машин.

"Ми були першими, хто почали передачу обслуговування доріг від убитих наглухо облавтодорів приватним компаніями через прозору процедуру торгів в ProZorro. В результаті, вже в цьому році, всі траси в Дніпропетровській області обслуговують приватні компанії", – розповів Голик.

picture

Відзначимо, в період з 2015 по 2019 рік Юрій Голик був радником тодішнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка та одним з ініціаторів розвитку інфраструктури регіону. За цей період в регіоні були реалізовані сотні інфраструктурних проектів.

У листопаді 2019 року вийшла книга Голика "Безкінечність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління". У виданні розповідається про роботу команди Резніченка в Дніпропетровській ОДА.

В даний час Юрій Голик є радником прем'єр-міністра Олексія Гончарука і займається реалізацією нового проекту, ініціатором якого виступив президент Володимир Зеленський. У рамках проекту в Україні за рік має бути збудовано по 100 шкіл, дитячих садків, стадіонів і доріг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!